NIGHTMAREINBUDAPEST
#

AdatvÉdelmi szabÁlyzat

Bevezetés
Jelen Adatvédelmi Szabályzat (a „Nyilatkozat”) szabályozza, hogy hogyan gyűjti és dolgozza fel a Horror Túra Kft. (a „Nightmare in Budapest” vagy „mi”) a www.nightmareinbudapest.com weboldalon („Weboldal”) keresztül a Vendégek („Vendég”, „Felhasználó” vagy az „Ön”) időpont foglaláskor megadott személyes adatait.  

A személyes adatok olyan információk, amelyekből a Vendég közvetlenül vagy közvetve azonosítható, például: név, helyszín, online azonosító, nem, pénzügyi adatok stb. („Személyes adatok”) Ez a Nyilatkozat a Játékosok Személyes adataival kapcsolatos jogait is tartalmazza.
Olvassa el ezt a Nyilatkozatot az interaktív horrorház időpont foglalás használata előtt. Ha Ön telefonon vagy és a levélben (emailben is) felveszi velünk a kapcsolatot, akkor Ön elfogadja ezt a Nyilatkozatot. Ha nem fogadja el ezt a Nyilatkozatot, kérjük, ne használja a Weboldalt, ne foglaljon időpontot.


Nagyon elkötelezettek vagyunk a személyes adatok védelme, valamint a biztonságos és a jogszabályoknak megfelelő szolgáltatások nyújtása iránt. Ez a Nyilatkozat a következő szakaszokból áll:


Ki felügyeli az adatokat?
A Nightmare in Budapest irányítja az Ön Személyes adatainak feldolgozását. Ezt a tevékenységet Magyarország Adatvédelmi Hatósága felügyeli.

Hogyan küldhetek a személyes adatok védelmére vonatkozó kérdéseket?
Kérjük, először olvassa el a GYIK részt és ezt a Nyilatkozatot. A jelen Nyilatkozatra vonatkozó kérdéseket minden esetben elküldheti az alábbi e-mail címre: info@nightmareinbudapest.com.

Milyen Személyes adatokat dolgoz fel a Nightmare in Budapest?
Időpont foglalásnál a következő adatokat dolgozzuk fel:


Milyen célokra dolgozzák fel a Személyes adatokat?
Adatait a következő célokra dolgozzuk fel:

1. Kapcsolattartás: amennyiben valamilyen műszaki vagy egyéb okból nem tudunk a lefoglalt időpontban kinyitni, szolgáltatást nyújtani Önnek, erről tudjuk Önt értesíteni;

2. jogaink, valamint a hozzánk kapcsolódó felek jogainak védelme. Bizonyos esetekben, akár jóhiszeműen, feltételezhetjük, hogy szükség van az adatok rögzítésére és közzétételére, hogy: (i) megvédjük vagy érvényesítsük törvényes jogainkat, magánéletünket, biztonságunkat és tulajdonunkat, (ii) megvédjük az Ön és a köz biztonságát, magánéletét és biztonságát, és (iii) üzleti kockázatkezelésre.  
Ha az adatokat más célokra és felek részére dolgoznánk fel, arról értesítjük Önt.


Mi az adatmegőrzési időszak?
Ezeket az időszakokat és kritériumokat kell alkalmazni, hacsak a törvény más időszakot nem ír elő vagy enged meg, vagy ésszerű meggyőződésünk, hogy szükség van az alábbiakra:

További lekérdezések esetén lépjen kapcsolatba velünk a jelen Nyilatkozatban megjelölt e-mail címen.

Biztonsági és a magánélet védelmére irányuló intézkedések
Az adatokat részlegesen automatizált elektronikus eszközökkel dolgozzuk fel és megfelelő biztonsági intézkedésekkel védjük. Megfelelő jogi, adminisztratív, műszaki, személyi és fizikai intézkedésekkel biztosítjuk az adatok védelmét a veszteségek, lopások és jogosulatlan használat, közzététel vagy módosítás ellen.

A Weboldal tartalmazhat a partnerekre, weboldalaikra/alkalmazásaikra irányuló vagy azokról érkező hivatkozásokat. Ha egy az e weboldalak/alkalmazások bármelyikére mutató linket követ, vegye figyelembe, hogy ezek saját adatvédelmi szabályzatokkal és feltételekkel rendelkeznek. Tartalmukért nem vállalunk felelősséget. Kérjük, ellenőrizze az ilyen szabályzatokat és feltételeket, mielőtt elfogadja őket, vagy adatokat küld nekik.

Ki férhet hozzá a Személyes adatokhoz?
Az adatokat feldolgozhatják az Európai Gazdasági Térségben (EGT) az alábbi határértékeknek megfelelően:


Ha további információra van szüksége az adatfeldolgozókról, forduljon hozzánk.

A Személyes adatok külföldre kerülnek?

Nem.

Mik a Vendégek jogai a Személyes adatokra vonatkozóan?
Bármikor:

A Nyilatkozat módosításai

Ez a Nyilatkozat a fejlécében feltüntetett időponttól kezdve érvényes. További változtatásokat tehetünk az üzleti fejlődés, illetve jogi és szabályozási változások miatt. Jelentős változások esetén előre értesítjük Önt.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefonszám: +36 (1) 391-1400

Faxszám: +36 (1) 391-1410

Központi elektronikus levélcím: ugyfelszolgalat@naih.hu

A honlap URL-je http://www.naih.hu

Ügyfélszolgálat vagy közönségkapcsolat elérhetősége: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Ügyfélszolgálata Telefonszám: +36 (1) 391-1400 Faxszám: +36 (1) 391-1410 Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Online ügyintézés elérhetősége: http://naih.hu/online-uegyinditas.html