NIGHTMAREINBUDAPEST
#

HÁZSZABÁLy

1. TILOS a DOHÁNYZÁS és/vagy a nyílt láng használata! Aki megszegi a szabályt nemcsak a NIGHTMARE IN BUDAPEST területéről távolítjuk el, de megtesszük ellene a jogi lépéseket.

2. TILOS az alkohol-fogyasztás!

3. TILOS lőfegyver, bármilyen szúró-vágó eszköz, illetve fegyvernek minősülő tárgy bevitele a show területére, még az engedéllyel hordottaké is! A NIGHTMARE IN BUDAPEST fenntartja magának a jogot, hogy megtagadja a belépést minden olyan személy(ek)től, akinek magatartása veszélyt jelent biztonságos üzemelésére.

4. NE érintse meg a SZEREPLŐKET! Aki a szereplőket illetve a díszleteket megérinti, rongálja, eltávolítható a NIGHTMARE IN BUDAPEST, területéről és ellene RENDŐRSÉGI eljárás kezdeményezhető.

5. Figyeljenek értékeikre! , NIGHTMARE IN BUDAPEST nem felelős semmilyen ellopott, elveszett, megrongálódott tárgyért, ruháért.

 

6. Belépés, KIZÁRÓLAG 14 éves kor felett, és csak saját felelősségre történhet!

7. TILOS elemlámpa, LASER FÉNY és / vagy bármilyen világítóeszköz (beleértve a telefont is) használata.

8. TILOS bármilyen hang illetve kép rögzítésére alkalmas eszköz használata! Akit a személyzet rajtakap, azt haladéktalanul eltávolítják a NIGHTMARE IN BUDAPEST területéről

9.  A NIGHTMARE IN BUDAPEST maximálisan törekszik a biztonságos környezet megteremtésére! Bármely személy(ek), akik futnak, tolakodnak,nem tartják be a biztonsági előírásokat a NIGHTMARE IN BUDAPEST területéről azonnal el lesznek távolítva.

10. NINCS visszatérítés, minden értékesítés végleges! A NIGHTMARE IN BUDAPEST, az egyik legfélelmetesebb, és legjobb kísértetjárta látnivaló Budapesten. Azok, akik nem tudnak végigmenni, idő előtt befejezik a show-t, nem kérhetik a belépőjegy visszatérítését!

11. Terhes nőknek, szívbetegeknek, pszichés betegségben szenvedőknek, a show látogatása NEM ajánlott! BELÉPÉS, SAJÁT FELELŐSSÉGRE! A show alatt erős fények, stroboszkóp, erős hanghatások, mozgó bábok, hirtelen ijesztések vannak.

 

A NIGHTMARE IN BUDAPEST nevében az egész személyzet azon dolgozik, hogy Önök a lehető legfélelmetesebb show-t kapják.  Ez a néhány szabály biztosítja Önöknek, hogy felejthetetlen és biztonságos élményt kapjanak.
NIGHTMARE IN BUDAPEST csapata